Olaf op serious request!?


Beste vrienden,
 
zoals sommigen van jullie wellicht al vernomen hebben, is onze goede vriend, medestudent aan de Rock Academie en huisgenoot Olaf Ploum op dinsdag 7 december overleden.

Olaf was een bijzonder muzikaal persoon. Met zijn band Gratitude stond hij op het punt om een aantal prachtige demo’s op te nemen. Hun schitterende site was net een aantal dagen in de lucht, maar toen gebeurde dit. Ons verdriet is daarom nog steeds groot, want zulk een goede vriend en zo’n een jong talent mag niet verloren gaan…
 
Wij willen Olaf – en zijn band Gratitude – eren door de demo ‘All the things I don’t have’ op de nationale radio te laten draaien. Om dit te realiseren hebben we een actie opgezet op Serious Request van 3FM. We hopen dus de plek in te nemen van ‘de demo van de dag’, met het nummer ‘all the things I don’t have’ van Olaf en zijn band.

We zitten al op 1790 euro!

Om dit te bereiken moet zijn demo vandaag (een week na zijn uitvaart) het hoogste bedrag ophalen. We hebben nu al 1790 euro bij elkaar verzameld! Maar dit is nog lang geen garantie voor ons, dat de plaat ook echt gedraaid zal worden.
 
Doneer dus een bedrag op All the things I don’t have(link:http://3fm.komzelfinactie.nl/demo/all-the-things-i-don-t-have) als je Olaf kende, met ons meeleeft of gewoon een geniaal nummer wil horen als demo van de dag! Deel het op Facebook, Twitter, Hyves en met wat mij betreft ook met je naaste vrienden.
 
Zo gaat Olaf’s muziek niet verloren maar blijft het leven en rondgaan! Hij zou dit machtig, prachtig en krachtig hebben gevonden…

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage.

Let’s make this happen!
 

Groetjes,

Gijs

Advertenties

4 gedachtes over “Olaf op serious request!?

  1. Ik heb het NET bij SR gezien en ben meteen gaan googlen. en het is echt een super plaat. echt geweldige sound, alles!
    Ik wens iedereen die hem persoonlijk kende heel erg veel sterkte met dit grote verlies!
    x Eline uit Rosmalen

    • Bedankt voor jullie reacties. We zijn echt onwijs blij en ook wel een beetje trots op wat we met zijn allen gedaan hebben.

      Bedankt voor alle reacties. Misschien krijgt dit alles nog wel een staartje. Tot die tijd, zullen we nog vaak aan hem denken en de beelden bekijken van gisteravond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s