[Video] Nokia Kinetic, een SmartPhone die je (bijna) op kan rollen?


Deze week werd tijdens het evenement Nokia World 2011, het ‘Kinetic Device’ tentoon gesteld. Dit is een concept voor een SmartPhone met een flexibel OLED scherm die op allerlei manieren om te buigen is. Wat hier precies het nut van is, buiten het feit dat je op een nieuwe manier kan navigeren door menus, weet ik niet. Maar geinig is het wel!

Tot nu toe is de hardware van de telefoon nog gericht op het zorgen voor genoeg stroomtoevoer. De gewoonlijke SmartPhone-functionaliteiten zijn dus nog niet toegepast. De focus van Nokia zal bij het produceren van de telefoon liggen op het draaien en buigen van de telefoon, om door de vverschillende menus te navigeren.

Nokia heeft nog niet veel losgelaten over de plannen met deze nieuwe technologische toepassing. We zullen dus maar af moeten wachten of ze het bij deze demo-versie laten, of dat ze straks met een ‘oprolbare’ telefoon op de markt komen. Lijkt mij trouwens wel geniaal, als je een mobiel hebt die je net als papier tot een propje kan kneden en in je zak kan steken đŸ˜‰

Bron: Digital Trends

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s